Τα νέα του κλάμπ μας

Πρώτη νίκη στην Πρέμιερ λιγκ το 2019 στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ με δύο γκολ που ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.Το 2-0 μπορεί να δείχνει άνετο σε όσους δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι, αλλά ήταν μια δύσκολη νίκη.

Πριν από μια εβδομάδα έγινε η ετήσια συνέλευση της λέσχης φίλων Έβερτον, των γνωστών μας Greek-toffees όπως είχαμε προαναγγείλει.Στην συνέλευση συζητήθηκαν αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα και ελήφθησαν αποφάσεις που επηρεάζουν όλα τα μέλη μας.Θα παρακαλούσαμε να δώσετε προσοχή στο παρακάτω κείμενο για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα, κυρίως όσοι δεν...

Όλοι οι συντάκτες και το δ.σ των Greek-toffees ευχόμαστε ολόψυχα το 2019 να είναι η καλύτερη χρονιά στην ζωή όλων μας.Ευχόμαστε επίσης να είμαστε υγιεία, χαρά και γέλιο σε όλους μας και όσον αφορά την ομάδα μας, ευχόμαστε να μας φέρει μεγάλες χαρές και τίτλους.

Τα μέλη της λέσχης φίλων Έβερτον "Greek-toffees" ταξιδέψαμε ξανά στο Λίβερπουλ για να απολαύσουμε άλλη μια φορά στο Goodison park την αγαπημένη μας Έβερτον.

Η φετινή εκδρομή των Greek-toffees στο Λίβερπουλ έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου 2018, για το παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον της Νιουκάστλ.Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και στις κρατήσεις εισιτηρίων, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Λέσχη φίλων Έβερτον "Greek-toffees" θέλει να ενημερώσει όλους τους Έλληνες Εβερτόνιανς που δεν είναι ήδη εγγεγραμένα μέλη του κλάμπ μας, ότι νέες εγγραφές μελών στο κλάμπ μας πραγματοποιούνται απο σήμερα και ως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Έβερτον στις 11 Αυγούστου 2018

Με αφορμή την εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας GDPR περί προσωπικών δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, παρόλο που δεν είμαστε επιχείρηση και δεν τα χρησιμοποιούμε με σκοπό το κέρδος.

Οι Greek-toffees επιλέξαμε το νέο μας διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια όπως είχαμε ενημερώσεις τους περισσότερους απο εσάς μέσω του group μας στο Facebook απο την στιγμή που είμασταν 6 συνολικά άτομα που δείξαμε ενδιαφέρον για το νέο Δ.Σ.

Την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ θα κάνουμε τις εκλογές μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Για κάποιο λόγο περνώντας την κεντρίκη είσοδο στην Goodison road του Goodison park προσπάθησα να χαμηλώσω τις προσδοκίες μου, αλλώστε δεν ηξέρα καν για ποιό λόγο ήθελα ξανά μια επίσκεψη στο γήπεδο της ομάδας μας.