Τα νέα του κλάμπ μας

Η φετινή εκδρομή των Greek-toffees στο Λίβερπουλ έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου 2018, για το παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον της Νιουκάστλ.Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και στις κρατήσεις εισιτηρίων, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Λέσχη φίλων Έβερτον "Greek-toffees" θέλει να ενημερώσει όλους τους Έλληνες Εβερτόνιανς που δεν είναι ήδη εγγεγραμένα μέλη του κλάμπ μας, ότι νέες εγγραφές μελών στο κλάμπ μας πραγματοποιούνται απο σήμερα και ως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Έβερτον στις 11 Αυγούστου 2018

Με αφορμή την εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας GDPR περί προσωπικών δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, παρόλο που δεν είμαστε επιχείρηση και δεν τα χρησιμοποιούμε με σκοπό το κέρδος.

Οι Greek-toffees επιλέξαμε το νέο μας διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια όπως είχαμε ενημερώσεις τους περισσότερους απο εσάς μέσω του group μας στο Facebook απο την στιγμή που είμασταν 6 συνολικά άτομα που δείξαμε ενδιαφέρον για το νέο Δ.Σ.

Την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ θα κάνουμε τις εκλογές μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Για κάποιο λόγο περνώντας την κεντρίκη είσοδο στην Goodison road του Goodison park προσπάθησα να χαμηλώσω τις προσδοκίες μου, αλλώστε δεν ηξέρα καν για ποιό λόγο ήθελα ξανά μια επίσκεψη στο γήπεδο της ομάδας μας.

Οι συντάκτες του Greek-Toffees σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή ανάσταση, ένα Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά και καλά για όλους μας.

Η Έβερτον μετακομίζει και ζητάει την βοήθεια μας.Μια σπουδαία έρευνα 51 ερωτήσεων θα βοήθησει την ομάδα να καταλάβει, τί είναι σημαντικό και να το συμπεριλάβει στην μελέτη του νέου γηπέδου.Υποθέτουμε ότι όλα τα μέλη λάβατε το μέιλ της ομάδας μας, αν όμως διέφυγε της προσοχής σας, η Έβερτον μας ζήτησε να σας το υποδείξουμε η να σας το...

Οι Greek-toffees συνεχίζουν και φέτος να είναι μια πιστοποιημένη απο την Έβερτον, λέσχη φίλων της στην Ελλάδα.Η αγαπημένη μας ομάδα μας έστειλε το πιστοποιητικό που μας αναγνωρίζει και αυτη την αγωνιστική περίοδο ως επίσημο supporters club της Έβερτον στην Ελλάδα. Το πιστοποιητικό υπογράφει φέτος ο αρχηγός της ομάδας Phil Jagielka.Κάποια δωράκια...

Σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τα οφέλη που θα έχει το supporters club μας αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά αναρτώντας μεταφρασμένη την σελίδα που τα αναφέρει αναλυτικά:
Η Έβερτον γράφει στην σελίδα που αφορά τα οφέλη των supporters club:Η ομάδα μας συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με μια Επιτροπή απο τις λέσχες των Υποστηρικτών και να επανεξετάσει...