Φταίει ο διευθυντής μάρκετινγκ

2018-04-19

   Μόλις χθες κυκλοφόρησε μια ανησυχητική είδηση σχετικά με την Έβερτον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily miror η διοίκηση της ομάδας έδωσε την δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να αξιολόγήσουν το έργο του Sam Allardyce στην ομάδα μέσα απο μία δημοσκόπηση.

   Φυσικά δε ήταν δυνατόν αν μην ερωτηθεί σχετικά ο Sam Allardyce που έδειξε κατανόηση για το θέμα παρόλο που ήταν μια αρκετά υποτιμητική κίνηση προς το πρόσωπο το δικό του αλλά και τους επιτελείου του, ο Big-Sam απάντησε σχετικά "Ο διευθυντής του μάρκετινγκ και των επικοινωνιών έκανε σαφώς λάθος.Το τμήμα μας δεν έχει ερωτηθεί τι πιστεύουμε για την έρευνα.Από την άποψή μου και από την άποψη της ποδοσφαιρικής πλευράς, ήταν ένα μεγάλο λάθος. Νομίζω ότι σας επέτρεψε να γράψετε μερικά όμορφα πρωτοσέλιδα.Ο διευθυντής μας στο μάρκετινγκ δεν κατανοεί το ποδοσφαίρο και το πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο επειδή είναι στο μάρκετινγκ.Πρέπει να έχει σκεφτεί ότι είναι σωστό πράγμα, αλλά σαφώς όλοι οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί του και ούτε ο πρόεδρος που του μίλησα (την Τετάρτη το βράδυ)."

   Πάντως ο Big-Sam δεν έδειξε να επηρεάζεται από το γεγονός της δημοσκόπησης ούτε να τον προβληματίζει για το μέλλον της δουλεία τους στην ομάδα πιο συγκεκριμένα είπε σχετικά "Δεν κάνει καμία διαφορά για την θέση μου στην ομάδα μέχρι  κάποιος να με φωνάζει απο την διοίκηση και μου πει: 'Sam, δεν είσαι πια επιθυμητός. Tότε θα πω aν έτσι αισθάνεσαι καλά.Αλλά θα ήμουν πολύ απογοητευμένος αν συνέβαινε αυτό."