Κάρτες official membership και για τα μέλη των supporters club 

2018-06-28

  Με e-mail η Έβερτον μας πληροφόρησε για τις νέες κάρτες που κυκλοφορούν από χθες ειδικά για τα μέλη των supporters club.

   Το ανανεωμένο official membership της ομάδας για το 2018/19.Με τίτλο «'We Are Everton » είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 8 το πρωί(ώρα Αγγλίας) την Τρίτη 26 Ιουνίου.

   Με τα εισητήρια διαρκείας να έχουν εξαντληθεί και για την επόμενη σεζόν ,τα εισιτήρια αγώνων βρίσκονται πλέον σε υψηλότερη ζήτηση από ποτέ και μια επίσημη ιδιότητα μέλους(membership card) είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε προτεραιότητα πρόσβασης σε εισητήρία αγώνων, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν 2018/19. Το νέο σύστημα θα προσφέρει επίσης ένα βελτιωμένο εύρος παροχών, όπως:

  •  Προτεραιότητα σε αγορά για όλα τα παιχνίδια της Premier League και του Κυπέλλου εντός της σεζόν.
  • Πρόσβαση σε live streaming παιχνίδια της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασιάς και επιλεγμένα εντός εδρας παιχνίδια για την  Under 23s και Under 18s
  •  Πρόσβαση στο δημοφιλές τμήμα, "members only" για να παρακολουθήσετε το αποκλειστικό περιεχόμενο της Everton με παρασκηνιακή δράση τόσο στο USM Finch Farm(προπονητικό κέντρο) όσο και στο Goodison Park
  • Δωρεάν είσοδο στα εγχώρια παιχνίδια της Everton Ladies και της Under 23s
  •  10% έκπτωση για σχολές ποδοσφαίρου για νέους.

   Η τιμή αυτής της κάρτας είναι στις 15 αγγλικές λίρες μόνο και ειδικά για μέλη των supporters club άνω των 18 ετών.Φυσικά συνεχίζει να υπάρχει και το Full πακέτο membership με επιπλέον προνόμια στην τιμή των 30 αγγλικών λιρών.Για να αγοράσετε την membership card, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail του κλάμπ μας για να προωθήσουμε την αίτηση σας.

   Θα θέλαμε να σας διευκρινήσουμε για αποφυγή παρεξηγήσεων ότι αυτές οι κάρτες είναι της Έβερτον. Dεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις κάρτες μέλους των Greek-toffees που κάποια μέλη έχουν παραλάβει και κάποια άλλα θα παραλάβουν προσεχώς.

                                                                                                         Το Δ.Σ. των Greek-toffees