Τελειώνει ο Allardyce?

2018-04-27

   Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Sam Allardyce επισκέφτηκε στο Λονδίνο τον Farhad Moshiri και ζήτησε την στήριξη του.

   Όμως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Farhad Moshiri αρνήθηκε να δώσει στο Big Sam την δημόσια υποστήριξή του, μετά από συνομιλίες με το συμβούλιο της Έβερτον αυτήν την εβδομάδα. H Daily mail έγραψε, ότι διέκοψε την προπόνηση και κατέβηκε χθες στο Λονδίνο, για να μιλήσει προσωπικά με τον Moshiri, μαζί με τον διευθυντή του ποδοσφαίρου Steve Walsh.

   Ο Allardyce ήταν εξοργισμένος την περασμένη εβδομάδα μετά την αποστολή μέιλ στα πλαίσια μιας έρευνας με τους φίλους της ομάδας, η οποία περιελάμβανε μια ερώτηση, σχετικά με πόσο αποδοτικός είναι στο ρόλο του. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι είχε πάρει μια απολογία από τον πρόεδρο του συλλόγου Bill Kenwright, αλλά τίποτα δεν ανακοινώθηκε επισήμως.

  Ο Allardyce επιτέθηκε σχετικά στον Richard Kenyon, διευθυντή Marketing και Επικοινωνιών της ομάδας, λέγοντας ότι είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος και δεν κατάλαβαίνει το ποδόσφαιρο.Όμως οι οπάδοι της ομάδας υποστήριξαν τον Kenyon με πανό που ανέρτησαν στο Goodison park την Δευτέρα.Ενω και ο Moshiri δείχνει να μην στηρίζει τον πολύπειρο τεχνικό, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των αποτελεσμάτων της έρευνας που εμφανίζονται ιδιαίτερα αρνητικά για τον Big-Sam.