Τι συμβαίνει με Brands?

2018-04-05

 Το ενδιαφέρον για τον τεχνικό διευθυντή της Αϊντχόφεν δεν είναι κάτι καινούργιο.

 O Ολλανδός Marcel Brands αγοράζοντας παίκτες σε Αλκμάαρ και Αϊντχόφεν όπως οι Sergio Romero,ο Mousa Dembele και ο Memphis Depay βοήθησε της ομάδες που βρισκόταν να φτάσουν σε τίτλους, αλλά και να γεμίσουν τα ταμεία τους.

 Χθες σύμφωνα με πηγές του Sky sports, γράφηκε ότι μέσα στο μήνα που διανύουμε,μόλις η Αϊντχόφεν επιβεβαιώσει τον τρίτο της πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια (είναι ήδη 7 πόντους μπροστά στην βαθμολογία). Ο Marcel Brands αναμένεται να έρθει και να αναλάβει την θέση του  Steve Walsh στην Έβερτον.

 Αντίθετα η Liverpool Echo αμφισβητεί το Sky sports, γράφοντας πως παρόλο πως ο Brands ενδιαφέρεται για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Έβερτον, δεν έχει ληφθεί απόφαση για την πρόσληψη του. Όπως και ότι δεν υπήρξε επίσημη επαφή μεταξύ των Mπλέ και της Ολλανδικής ομάδας για τον Brands.Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιό απο τα δύο αξιόπιστα μέσα θα επιβεβαιωθεί τελικά.

 Εδω αξίζει να σημειώσουμε ότι o Brands εκπροσωπείται από τον Mino Raiola, ο οποίος έχει πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.Ο Farhad Moshiri πιστεύει ότι ο Brands και o Raiola θα μπορούσαν να έχουν τις επαφές και την τεχνογνωσία να τον βοηθήσουν να πετύχει το όνειρο της 4αδας και της εξόδου στο Champions league.