Πλησίαζουμε σχεδόν ένα 24ωρό απο την στιγμή που η Sun δημοσίευσε μια ιστορία για τον Oumar Niasse που αναδημοσιεύσαμε εδώ .Μια ιστορία που μοιάζει πλεόν όλο και περισσότερο σαν ένα απο τα γνωστά μυθεύματα της Sun

Σύμφωνα με σύσσωμο τον Αγγλικό τύπο ο Wayne Rooney πήρε άδεια από την Έβερτον για να ταξιδέψει στην Αμερική. Εκεί θα συνομιλήσει με τους ανθρώπους της DC United για πιθανή μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Ο Leighton Baines είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Έβερτον, με τους LA Galaxy και τους Los Angeles FC να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την αριστερό αμυντικό της ομάδας , σύμφωνα με την Sun.

Χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Έβερτον για την απόκτηση του 25χρονου μέσου της Κρίσταλ Πάλας Wilfried Zaha. Ο παίκτης βέβαια είναι πανάκριβος και διεκδικείται από πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με ότι διαβάζουμε ως αυτή την στιγμή ο Marco Silva παίζει μόνος του και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ως ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο της Έβερτον τα επόμενα χρόνια μια και όλα δείχνουν προς αυτόν.

O Davy Klaassen δεν σκέφτεται να αποχωρήσει αλλά να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει για τη θέση του. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον και με έναν νέο προπονητή μπορεί να αποκτήσει ενεργό ρόλο.

Πριν από δύο μέρες στις 15 Μαίου, έφυγε από την ζωή ο παλιός παίκτης της ομάδα μας Ray Wilson.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα ο Wayne Rooney πάγωσε τις συζητήσεις του με την Αμερικάνικη DC United, καθώς θα περιμένει να δει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και αν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.